Концептуальні питання тлумачення поняття «правосуддя у кримінальних справах» - Гловюк, І. В.; Гловюк, И. В.; Glovyuk, I. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2009)
Стаття присвячена питанням тлумачення поняття правосуддя у кримінальних справах. Відзначено підходи до визначення правової природи правосуддя у кримінальних справах. Серед ознак правосуддя вказано на суд як суб'єкт здійснення, вирішення справи по суті, застосування норм матеріального права, особливу процесуальну форму.
Гловюк І. В. Концептуальні питання тлумачення поняття «правосуддя у кримінальних справах» / І. В. Гловюк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Ю. М. Оборотов (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2009. – Вип. 50. - С. 136-142.
Keywords: правосуддя у кримінальних справах; здійснення судової влади; судова діяльність; правосудие в уголовных делах; исполнение судебной власти; судебная деятельность; justice in criminal cases; exercise of judicial power; judicial activity