Медико-психологічний вектор цифрового суспільства - Кабанцева, А.В.; Ящишина, Ю.М.; Путінян, Г.Г. (Одеса, 2022)
У статті проведено результати вивчення психічного здоров'я та психологічного благополуччя населення у кризових ситуаціях.Проаналізовано медико-психологічні чинники цифрового суспільства. Досліджено та дано оцінку рівню психічного здоров'я в умовах збройного конфлікту, виявлено актуальні проблеми населення та розроблено шляхи надання необхідної медико-психологічної допомоги.
Кабанцева А.В., Ящишина Ю.М., Путінян Г.Г. Медико-психологічний вектор цифрового суспільства / А.В. Кабанцева., Ю. М. Ящишина., Г. Г. Путінян // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.90-94. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: психологічна допомога; медична допомога; соціальні конфлікти; збройний конфлікт на сході України; пандемія "COVID-19"; засоби масової інформації; соціально-економічна ситуація