Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та Інтернет» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та Інтернет» Педяш В. В. 2. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 1). Одеса, 2025. 123 с. 3. Педяш В.В., Йона Л.Г., Мазур Г.Д. Комп’ютерні мережі : методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять (частина 2). Одеса, 2025. 142 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі та Інтернет» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.