Розвиток комунікативних здібностей адвокатів: психологічно-правовий аспект - Жекало, І. С. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті розглядається актуальна проблема розвитку комунікативної компетентності та здібностей адвокатів. Показано, що у професійній діяльності адвоката комунікативна компетентність є найважливішим чинником регуляції пізнавальної діяльності, обміну інформацією, встановлення комунікації.
Жекало І. С. Розвиток комунікативних здібностей адвокатів: психологічно-правовий аспект / І. С. Жекало // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.490-493.
Keywords: адвокат; комунікація; компетенція; комунікативні здібності; комунікативна компетентність; комунікативний процес; професійна діяльність