До питання про зміст права власності: деякі пропозиції по вдосконаленню цивільного законодавства України - Некіт, Катерина Георгіївна; Некит, Екатерина Георгиевна; Nekit, Ekaterina G. (My University, 2013)
У тезах пропонується зміна традиційного підходу до розуміння змісту права власності як тріади повноважень власника та розширення переліку повноважень власника, зокрема, шляхом включення до змісту права власності окремо правоможності управління та правоможності отримання плодів та доходів від речі.
Некіт К. Г. До питання про зміст права власності: деякі пропозиції по вдосконаленню цивільного законодавства України / К. Г. Некіт // Цивілістичні читання присвячені пам’яті І.В. Шерешевського «Цивільний кодекс України досвід 10-ти років застосування» : матеріали інтернет-конференції (Одеса, 6 грудня 2013 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Є.О. Харитонова ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2013. - С. 17-19.
Keywords: зміст права власності; право володіння; користування; розпорядження; право управління; право отримання плодів та доходів; содержание права собственности; право владения; пользование; распоряжение; право управления; право получения плодов и доходов; content of property rights; right of ownership; usage; right of management; the right to receive fruits and income