Аналіз процесуальних відмінностей у проведенні огляду житла чи іншого володіння особи й обстеженні публічно недоступних місць, житла чи іншого володіння особи - Динту, Валерія Аркадіївна; Дынту, Валерия Аркадьевна; Dyntu, Valeria A. (My University, 2015)
У статті досліджено коло ознак, за якими можна визначити відмінності між оглядом житла чи іншого володіння особи й обстеженням публічно недоступних місць, житла чи іншого володіння особи. Визначені деякі колізії, що мають місце у процесуальному законодавстві щодо обстеження публічно недоступних місць, житла чи іншого володіння особи.

В статье исследован круг признаков, по которым можно определить различия между осмотром жилья или иного владения лица и обследованием публично недоступных мест, жилья или иного владения лица. Определены некоторые коллизии в процессуальном законодательстве относительно обследования публично недоступных мест, жилья или иного владения лица.

In the article author analyzes the range of features, that determine the difference between the examination of housing or other property and publicly inaccessible places or other property. Particular collisions that occur in the procedural law in reference to the examination of public inaccessible places and other property are defined in the article.
Динту В. А. Аналіз процесуальних відмінностей у проведенні огляду житла чи іншого володіння особи й обстеженні публічно недоступних місць, житла чи іншого володіння особи / В. А. Динту // Право і суспільство : наук. журн. - Дніпропетровськ : ВНПЗ «Дніпропетровський гуманітарний університет», 2015. - № 5-2. - С. 218-224.
Keywords: огляд; обстеження; публічно недоступне місце; слідча (розшукова) дія; негласна слідча (розшукова) дія; осмотр; обследование; публично недоступное место; следственное (розыскное) действие; негласное следственное (розыскное) действие; inspection; examination; publicly unavailable location; investigative (detective) action; covert investigative (detective) action