Деякі аспекти державної реєстрації земельних ділянок та оформлення прав на них - Ковач, Д. Л.; Kovach, D. L. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню правових проблем державної реєстрації земельних ділянок. Проводиться аналіз двох реєстраційних процедур, які стосуються земельних ділянок: реєстрації земельних ділянок та реєстрації прав на земельні ділянки. Особлива увага приділяється порядку формування земельних ділянок за законодавством України. Вивчаються окремі недоліки земельного законодавства у сфері реєстрації земельних ділянок та пропонуються шляхи вирішення певних практичних проблем.
Ковач Д. Л. Деякі аспекти державної реєстрації земельних ділянок та оформлення прав на них / Д. Л. Ковач // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 438-442.
Keywords: земельна ділянка; земельна реформа; формування земельних ділянок; національна кадастрова система; процедура державної реєстрації земельних ділянок; земельный участок; земельная реформа; формирование земельных участков; национальная кадастровая система; процедура государственной регистрации земельных участков; land; land reform; formation of land; national cadastral system; procedure of state registration of land