Право обвинуваченого мати достатній час та можливості для підготовки свого захисту у практиці діяльності Європеського суду з прав людини - Цап, Т. Ю. (Одеса: Юридична література, 2015)
Статтю присвячено дослідженню права обвинуваченого мати час і можливості, необхідні для підготовки свого захисту, в розрізі європейських стандартів з прицілом на особливості реалізації даного права в кримінальному провадженні України. Запропоновано законодавчо закріпити положення, яке б напряму вказувало, що розумні строки повинні бути збалансованими щодо часу, необхідного обвинуваченому для підготовки свого захисту.
Цап Т. Ю. Право обвинуваченого мати достатній час та можливості для підготовки свого захисту у практиці діяльності Європеського суду з прав людини / Т. Ю. Цап // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 262-266.
Keywords: достатній час; необхідні можливості; захист; ЄСПЛ; обвинувачений; Конвенція про захист прав людини та основоположних свобод