Законний інтерес як критерій класифікації учасників господарського процесу - Цісельська, Х. О.; Цисельская, К. О.; Tsiselska, Ch. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена дослідженню складної правової категорії законного інтересу. Авторка звертає увагу на значення законного інтересу для визначення правового статусу учасників господарського процесу. У статті аналізуються існуючі класіфикації учасників господарського процесу та пропонується використовувати категорію законного інтересу в якості критерію для поділу учасників процесу.
Цісельська Х. О. Законний інтерес як критерій класифікації учасників господарського процесу / Х. О. Цісельська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 434-442.
Keywords: учасник господарського процесу; інтерес; законний інтерес; юридична зацікавленість; участник хозяйственного процесса; интерес; законный интерес; юридическая заинтересованность; participant of arbitration process; interest; legitimate interest; legal incentive