Застосування інформаційних технологій у кримінологічній діяльності - Загороднюк, С. О.; Слатвінська, В. М. (Дніпро: ГО Правовий світ, 2022)
У статті досліджено можливості підвищення інформаційного рівня запобігання злочинності з використанням інформаційних технологій. Зроблено висновок, що, інформатизація кримінологічної діяльності простежується у діяльності ОВС, Національної поліції України, Державної кримінальної виконавчої служби України і проявляється у таких формах, як інформаційно-аналітичне забезпечення, інформаційні бази даних, реєстри.
Загороднюк С. О. Застосування інформаційних технологій у кримінологічній діяльності / С. О. Загороднюк // Держава і право в умовах глобалізації: реалії та перспективи: матер. міжнар. наук.-прак. конф., (4-5 лютого 2022 р.) – Дніпро: ГО «Правовий світ», 2022. – С. 58-60.
Keywords: кримінологічна діяльність; інформаційні технології; кримінологічна інформація; запобігання злочинності