Проблеми вдосконалення земельного законодавства як необхідної передумови розвитку природно-заповідного фонду України - Ковбаснюк, Олександра Романівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті розглянуто питання налагодження природоохоронного державного управління як свідомого, цілеспрямованого та активного виду людської діяльності, спрямованого на створення , організацію і збереження територій та об'єктів природно-заповідного фонду.
Ковбаснюк О. Р. Проблеми вдосконалення земельного законодавства як необхідної передумови розвитку природно-заповідного фонду України / О. Р. Ковбаснюк // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 91-93.
Keywords: природно-заповідний фонд; управління; природоохоронне державне управління; земельне законодавство; екологічна безпека