Специфіка політичного розвитку України в світлі євроінтеграційних процесів : навчально-методичний посібник для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти - Кормич, Людмила Іванівна; Кормич, Л. І.; Kormych, Liudmyla I.; Краснопольська, Тетяна Миколаївна; Краснопольська , Т. М.; Krasnopolska, Tetiana M. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичний посібник призначений для надання методичної підтримки здобувачам вищої освіти, які вивчають дисципліну «Специфіка політичного розвитку України в світлі євроінтеграційних процесів». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем рефератів та список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньо-наукової програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» та рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти.

The textbook is designed to provide methodological support to applicants for higher education who study the discipline "Specifics of political development of Ukraine in the light of European integration processes." The textbook contains the content of the discipline on the topics of lectures and practical classes, practical tasks of the course, a list of topics for independent work, questions to test knowledge of the discipline, a list of abstracts and a list of recommended reading. The textbook was prepared in accordance with the educational and scientific program of higher education in the specialty 052 "Political Science" and is recommended for use in educational work in the training of specialists at the third (educational and scientific) level of higher education.

Учебно-методическое пособие предназначено для оказания методической поддержки соискателям высшего образования, изучающих дисциплину «Специфика политического развития Украины в свете евроинтеграционных процессов». В учебно-методическом пособии изложено содержание учебной дисциплины по темам лекций и практических занятий, практические задания по курсу, перечень тем для самостоятельной работы, вопросы для проверки знаний по дисциплине, перечень тем рефератов и список рекомендуемой литературы. Учебно-методическое пособие подготовлено в соответствии с образовательно-научной программы высшего образования по специальности 052 «Политология» и рекомендуется использовать в учебной работе при подготовке специалистов по третьему (образовательно-научным) уровнем высшего образования.
Кормич Л. І. Специфіка політичного розвитку України в світлі євроінтеграційних процесів : навчально-методичний посібник для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти / Л. І. Кормич, Т. М. Краснопольська. - Одеса : Фенікс, 2021. - 98 с.
Keywords: навчально-методичний посібник; політичний розвиток України; євроінтеграційні процеси в Україні; training manual; political development of Ukraine; European integration processes in Ukraine; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE