Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Традиційні справи регіонів України", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Традиційні страви регіонів України Марковська А. В. 2. Опорний конспект лекцій Традиційні страви регіонів України. 3. Індивідуальне завдання. 4. Питання до заліку. 5. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Традиційні справи регіонів України", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29269