Нові формати публічних виступів : методичні рекомендації для підготовки здобувачів вищої освіти галузей знань: 03 «Гуманітарні науки», спеціальність 033 «Філософія»; 07 «Управління та адміністрування»; 08 «Право», спеціальність 081 «Право» - Мельничук, Ольга Степанівна; Мельничук, О. С.; Melnychuk, Olha S. (Одеса : Фенікс, 2025)
Методичні вказівки розроблені для здобувачів вищої освіти галузей знань: 03 «Гуманітарні науки», спеціальність 033 «Філософія»; 07 «Управління та адміністрування»; 08 «Право», спеціальність 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Нові формати публічних виступів». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Мельничук О. С. Нові формати публічних виступів : метод. реком. для підготовки здобувачів вищої освіти галузей знань: 03 «Гуманітарні науки», спец. 033 «Філософія»; 07 «Управління та адміністрування»; 08 «Право», спец. 081 «Право» [Електронне видання] / О. С. Мельничук ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 41 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.28960
Keywords: виступ перед аудиторією; медійне середовище; презентації; вебінари; інтерв'ю; TED-доповіді; стріми; вдосконалення мовленнєвих навичок; аналіз та критика виступів; сценаріювання та практичні вправи; взаємодія з аудиторією; використання медійних технологій; ораторські навички