Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вебтехнології та вебдизайн» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Вебтехнології та вебдизайн» Соловська Ірина Миколаївна. 2. Соловська І.М., Русу О.П. Вебтехнології та Вебдизайн 2025. 3. Робоча програма «Вебтехнології та вебдизайн» Соловська Ірина Миколаївна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вебтехнології та вебдизайн» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32456