Кримінальна відповідальність за незаконне втручання у діяльність адвоката - Семенова, А. П. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті проведено аналіз процесу становлення інституту відповідальності за незаконне втручання в діяльність захисника. Проаналізовано склад такого злочину як втручання в діяльність адвоката та правового забезпечення притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення цього злочину.
Семенова А. П. Кримінальна відповідальність за незаконне втручання у діяльність адвоката / А. П. Семенова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.336-338.
Keywords: адвокат; кримінальна відповідальність; втручання в діяльність адвоката; гарантії адвокатської діяльності; кримінальне провадження