Значення міжнародного суду оон - Сорочан, Тетяна Віталіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У даній статті розглядається сутність, правова основа діяльності та компетенція Міжнародного Суду ООН, аналізується роль Суду в сучасному міжнародному публічному праві, а також характеризуються результати діяльності суду в різних його аспекта
Сорочан Т. В. Значення міжнародного суду оон / Т. В. Сорочан // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 71-74.
Keywords: Міжнародний Суд ООН; міжнародне правосуддя; ООН; порушення міжнародних домовленостей