Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електродинаміка, антени та пристрої мікрохвильового тракту» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Електродинаміка, антени та пристрої мікрохвильового тракту» Соловська Ірина Миколаївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Електродинаміка, антени та пристрої мікрохвильового тракту» Соловська Ірина Миколаївна. 3. Соловська І.М., Розенвассер Д.М. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Електродинаміка, антени та пристрої мікрохвильового тракту» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 17 – Електроніка, автоматизація та електронні комунікації, спеціальність 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» денної та заочної форми навчання [Електронне видання] / Соловська І.М., Розенвассер Д.М. Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса. 2025. 28 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електродинаміка, антени та пристрої мікрохвильового тракту» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32532