Місце кадрового забезпечення у системі видів діяльності, що пов'язана із забезпеченням функціонування Конституційного Суду України - Чернушенко, Д. А.; Chernushenko, D. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена визначенню місця кадрового забезпечення у системі видів діяльності, пов'язаної із забезпеченням функціонування Конституційного Суду України. Обґрунтовано доцільність застосування категорії «державне (адміністративне) управління» для визначення відносин щодо упорядкування діяльності усередині системи Конституційного Суду України. Доведено, що функції управління у сфері діяльності Конституційного Суду України поділяються на загальні і допоміжні. Загальними функціями названі: організація, планування, координація, контроль. Допоміжними названі кадрове забезпечення та інші види забезпечувальної діяльності (матеріально-технічне, фінансове, діловодство, архівна справа, бібліотека тощо).
Чернушенко Д. А. Місце кадрового забезпечення у системі видів діяльності, що пов'язана із забезпеченням функціонування Конституційного Суду України / Д. А. Чернушенко // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 89-95.
Keywords: кадрове забезпечення; Конституційний Суд України; державне (адміністративне) управління; загальні функції; допоміжні функції; кадровое обеспечение; Конституционный Суд Украины; государственное (административное) управление; общие функции; вспомогательные функции; cadre providing; Constitutional Court of Ukraine; state (administrative) management; common functions; auxiliary functions