Соблюдение принципа верховенства права деятельности адвоката в современной Украине - Крушинская, А. С. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття присвячена загальнотеоретичному дослідженню дотримання принципу верховенства права діяльності адвоката в сучасній Україні.
Крушинская А. С. Соблюдение принципа верховенства права деятельности адвоката в современной Украине / А. С. Крушинская // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.520-522.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; законність; принципи адвокатури; верховенство права; юридична допомога