Паризька кліматична угода: наслідки невиконання зобов'язань державами - Дімоглова, Анастасія Радіонівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто основні положення Паризької угоди, зобов'язання, які беруть на себекраїни при підписанні Угоди та санкції у випадку їхнього недотримання. Простежується динаміка зростання викидів парникових газів у світі.
Дімоглова А. Р. Паризька кліматична угода: наслідки невиконання зобов'язань державами / А. Р. Дімоглова // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 310-312.
Keywords: Паризька кліматична угода; міжнародна торгівля; національно визначені внески; парникові гази