Забезпечення реалізації права на здоров'я в діяльності Європейського суду з прав людини - Сажієнко, Н. В.; Сажиенко, Н. В.; Sazhienko, N. (My University, 2012)
Analyzed the mechanism of the right to health in the European system of human rights. Researched the practice of European Court of Human Rights to the right to health by protecting the right to life, the prohibition of torture, the right to liberty and security, the right to a fair trial, the right to respect for private and family life.
Сажієнко Н. В. Забезпечення реалізації права на здоров'я в діяльності Європейського суду з прав людини /Н. В. Сажієнко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 138-148.
Keywords: європейська система захисту прав людини; реалізація права на здоров'я в ЄС; практика Європейського суду з прав людини щодо реалізації права на здоров’я; право Європейського Союзу; европейская система защиты прав человека; реализация права на здоровье в ЕС; практика Европейского суда по правам человека по реализации права на здоровье; право Европейского Союза; European system of human rights protection; the right to health in the EU; the European Court of Human Rights on the right to health; European Union law