Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Event- технології" , зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Event-технології Харенко Д. О. 2. Харенко Д. О. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Event-технології» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д.О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 15 с. 3. Харенко Д. О. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація командної роботи» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д.О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 14 с. 4. Харенко Д. О. Конспект лекцій з дисципліни «Event-технології» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д.О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 31 с. 5. Робоча програма Event - технології.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Event- технології", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29333