Правові колізії забезпечення доступу до інформації як фактор зміни парадигми комунікації влади й суспільства - Андреєв, Д. В.; Андреев, Д. В.; Andreev, D. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглядаються підстави виникнення правових колізій під час реалізації комунікаційної взаємодії влади й суспільства, а також їхні наслідки в період становлення інформаційного суспільства. Детально досліджується природа невідповідності новоприйнятих законів інформаційної сфери вже чинному законодавству України та пропонуються шляхи розв'язання цих проблем.
Андреєв Д. В. Правові колізії забезпечення доступу до інформації як фактор зміни парадигми комунікації влади й суспільства / Д. В. Андреєв // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 81-89.
Keywords: інформаційне суспільство; види інформації; публічна інформація; доступ до інформаці; комунікаційні процеси державотворення; информационное общество; виды информации; публичная информация; доступ к информации; коммуникационные процессы государственного строительства; information society; types of information; public information; access to information; state-building communication processes