Особливості продажу земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах - Зубченко, Микола Вячеславович (Одеса: Гельветика, 2019)
У даній статті розглядаються питання що стосуються продажу земельних ділянок, істотні умови даного виду договору. Стаття містить аналіз законодавства, що регулює особливості продажу земельних ділянок та прав на них на конкурентних засадах.
Зубченко М. В. Особливості продажу земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах / М. В. Зубченко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 82-84.
Keywords: земельна ділянка; купівля-продаж; нерухомість; оцінка землі; правове регулювання; земельні торги