Генеза становлення публіцистичного стилю в українській та англійській мовах - Кабанцева, Надія Вікторівна; Кабанцева, Н. В.; Kabantseva, N. V.; Kabantseva, Nadezhda (Одеса, 2015)
Стаття присвячена становленню публіцистичного стилю в українській та англійській мовах. Розглянуто ґенезу утворення й етапи розвитку, які зробили вагомий внесок у формування публіцистичного стилю в мовах дослідження/

The article is devoted to the formation of publicistic style in the Ukrainian and English languages. The genesis of the formation and developing stages are observed, which have made a significant contribution to the publicistic style of study’s languages.
Кабанцева Н. В. Генеза становлення публіцистичного стилю в українській та англійській мовах / Н. В. Кабанцева // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Філологія. - 2015. - Вип. 18(2). - С. 110-112.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; публіцистичний стиль; публіцистика; есеїстика; мова газети; publicistic style; publicistics; semantics; assays; newspapers’ language