Про деякі організаційні проблеми діяльності прокуратури із запобігання злочинам - Новосад, Ю. О.; Новосад, Ю. О.; Novosad, Yu. O. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
У статті з'ясовано зміст та визначені організаційні аспекти діяльності прокуратури України в системі суб’єктів запобігання злочинам. Встановлені проблеми організаційного характеру, а також взаємодії та координації дій правоохоронних органів у зазначеній сфері суспільних відносин, сформульовані науково обґрунтовані напрями щодо їх вирішення.

О некоторых организационных проблемах деятельности прокуратуры по предупреждению преступлений. В статье определено содержание и установлены организационные аспекты деятельности прокуратуры Украины в системе субъектов профилактики преступлений. Выявлены проблемы организационного характера, а также взаимодействия и координации действий правоохранительных органов в этой отрасли общественных отношений, сформулированы научно обоснованные направления относительно их решения.

On some organizational problems of the prosecutor’s office in prevention of crimes. The article revealed the content and defined organizational aspects of Ukraine in the system of crime prevention. The established organizational issues as well as cooperation and coordination of law enforcement bodies in the field of public relations and formulated scientifically based directions for their solution. Key words: principles, organization, interaction, coordination, activity, prevention, prosecutor’s
Новосад Ю. О. Про деякі організаційні проблеми діяльності прокуратури із запобігання злочинам / Ю. О. Новосад // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 76. – С. 121-130.
Keywords: засади; організація; взаємодія; координація; діяльність; запобігання; прокуратура; злочин; правоохоронні органи; принципы; организация; взаимодействие; координация; деятельность; профилактика; прокуратура; преступление; правоохранительные органы; principles; organization; interaction; coordination; activity; prevention; prosecutor’s office; crime; police