Кіберпсихологія - Татьянчиков, Андрій Олександрович; Татьянчиков, А. О.; Татьянчиков, Андрей Александрович; Tatianchykov, Andrii O. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Кіберпсихологія» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Кіберпсихологія» допоможе студентам розвинути навички ефективного спілкування в інтернет-просторі (спілкування в соціальних мережах, самомаркетинг, спілкування діловими партнерами); компетентності діагностування та подолання негативних впливів кіберсередовища на особистість, що стане в нагоді в майбутній практичній діяльності. Матеріали призначено для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «психологія».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Киберпсихология» разработано в соответствии с учебным планом, они состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, вопросов к самоконтролю, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Киберпсихология» поможет студентам развить навыки эффективного общения в интернет-пространстве (общение в социальных сетях, самомаркетинг, общения деловых партнеров), компетентности диагностики и преодоления негативных воздействий киберпространства на личность, пригодится в будущей практической деятельности. Материалы предназначены для студентов факультета психологии, политологии и социологии Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальности «психология».

Educational and methodical recommendations for the course "Cyberpsychology" are developed in accordance with the curriculum, they consist of the curriculum of the course, methodical recommendations for practical classes, questions for self-control, tasks for independent work, a list of recommended reading. Studying the discipline "Cyberpsychology" will help students to develop skills of effective communication in the Internet space (communication in social networks, self-marketing, communication with business partners); competence in diagnosing and overcoming the negative effects of the cyber environment on the individual, which will be useful in future practice. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odessa Law Academy" who study in the specialty "Psychology".
Татьянчиков А. О. Кіберпсихологія : навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня магістра факультету психології, політології та соціології) [Електронне видання] / А. О. Татьянчиков ; кафедра психології НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2020. – 31 с.