Трансформація модуляцій кримінального покарання: від законності до убезпечення (філософсько-правовий аналіз) - Ягунов, Дмитро Вікторович (My University, 2013)
Стаття присвячена дослідженню проблематики трансформації різних модуляцій кримінального покарання в історії європейських каральних практик. Аналізуються особливості та часові рамки модуляцій кримінального покарання та визначаються контури сучасної модуляції, обумовленої впли- вами глобалізаційних процесів.

Статья посвящена исследованию проблематики трансформации различных модуляций уголовного наказания в истории европейских карательных практик. Анализируются особенности и временные рамки модуляций уголовного наказания и определяются контуры современной модуляции, обусловленных влиянием глобализационных процессов.

This paper is devoted to research of the problems of transformation of different modulations of criminal punishment in the history of European penal practices. The paper is also focused on features and periods of modulations of criminal penalties. It also defines the contours of modern modulation caused by the impact of globalization.
Keywords: європейські каральні практики; модуляції кримінального покарання; «криза покарання»; «бінарний код законності»; европейские карательные практики; модуляции уголовного наказания; «кризис наказания»; «бинарный код законности»; european punitive practices; modulation of punishment; "crisis punishment"; "binary legality"