Релігійно обумовлена довіра до лікаря як причини "сліпої довіри" і віктимності пацієнта: огляд християнських текстів - Дутчак, С. Р. (Одеса, 2016)
Стаття розкриває проблемні питання релігійно обумовленої довіри до лікаря як причини "сліпої довіри" і віктимності пацієнта, аналізується огляд християнських текстів.
Дутчак С. Р. Релігійно обумовлена довіра до лікаря як причини "сліпої довіри" і віктимності пацієнта: огляд християнських текстів / С. Р. Дутчак // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 148-153.
Keywords: медична етика; взаємостосунки "лікар-пацієнт"; комунікація; відповідальність; лікування; віктимність пацієнта