Правове забезпечення здійснення рекультивації земель - Мархайчук, Дарія Миколаївна (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті розглядаються питання правового забезпечення здійснення рекультивації земель, проаналізовано законодавство України у сфері рекультивації порушених земель. Подано нагальні доктринальні тлумачення правових норм щодо рекультивації. Виділено основні проблеми правового забезпечення рекультивації земель.
Мархайчук Д. М. Правове забезпечення здійснення рекультивації земель / Д. М. Мархайчук // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 122-124.
Keywords: земля; грунт; родючий шар грунту; напрям рекультивації; рекультивація порушених земель