Поняття проституції в кримінальному законодавстві України - Сідоров, Д. Д. (Одеса, 2016)
В статті з'ясовано економічні і соціальні чинники, що зумовили існування кримінальної відповідальності за заняття проституцією та сутенерство й втягнення особи в заняття проституцією, надання теоретичного, правового та емпіричного обгрунтування можливості легалізації проституції та сутенерства та модернізації українського законодавства.
Сідоров Д. Д. Поняття проституції в кримінальному законодавстві України / Д. Д. Сідоров // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 222-227.
Keywords: кримінально-правова охорона; права людини; моральність; статева свобода; проституція; кримінальне законодавство