Залучення роботодавців до правовідносин у сфері освіти - Тицька, Я. О. (My University, 2015)
У статті подано огляд матеріалів, що розглядають питання залучення роботодавців до правовідносин у сфері освіти, з подальшим узагальненням і висновками.
Тицька Я. О. Залучення роботодавців до правовідносин у сфері освіти / Я. О. Тицька // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. Юридичні науки. – 2015. - № 3 (2). – С. 18-20.
Keywords: освітні правові відносини; теоретико-методологічні підходи; особливості правових відносин; роботодавці