Правова спадщина : методичні рекомендації - Рязанов Михайло Юрійович; Завальнюк Володимир Васильович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 08 «Право», спеціальності 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Правова спадщина». Містять завдання до практичних занять.
Завальнюк В. В., Рязанов М. Ю. Правова спадщина : метод. рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 08 «Право», спеціальності 081 «Право» [Електронне видання] / Розробник: Завальнюк В. В., Рязанов М. Ю. ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2024. – 47 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27387
Keywords: юриспруденція; правова культура; українська національна правова ідентичность; фахова підготовка юристів; функціонування правової системи