Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Економічна теорія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Економічна теорія Каламан Ольга Борисівна, Левченко Сергій Павлович. 2. Конспект лекцій з дисципліни «Економічна теорія» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан. Одеса : МГУ, 2024. 30 с. 3. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Економічна теорія” для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан, С. П. Левченко. – Одеса: МГУ, 2024. – 13 с. 4. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни “Економічна теорія” для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / О. Б. Каламан, С. П. Левченко. – Одеса: МГУ, 2024. – 13 с. 5. Питання до екзамену. 6. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Економічна теорія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29218