Вплив міжнародного чинника на становлення громадянського суспільства в Україні - Рога, Н. В.; Roga, N. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено міжнародно-правовим аспектам формування громадянського суспільства в Україні. Наголошується, що створення і нормальне функціонування громадянського суспільства пов'язане із розвитком міжнародно-правового механізму захисту прав людини та міжнародної регламентації діяльності неурядових організацій.
Рога Н. В. Вплив міжнародного чинника на становлення громадянського суспільства в Україні / Н. В. Рога // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 147-153.
Keywords: громадянське суспільство; права людини; міжнародні неурядові організації; міжнародні стандарти; співробітництво; гражданское общество; права человека; международные неправительственные организации; международные стандарты; сотрудничество; civil society; human rights; international non-governmental organizations; international standards; cooperation