Правовая природа принудительных мер медицинского характера - Берш, А. Я. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена висвітленню однієї з актуальних проблем кримінального права щодо питань застосування примусових заходів медичного характеру. У статті аналізується поняття примусових заходів медичного характеру, а також виділяються основні ознаки їх застосування.
Берш А. Я. Правовая природа принудительных мер медицинского характера / А. Я. Берш // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.251-253.
Keywords: примусові заходи медичного характеру; застосування примусових заходів медичного характеру; інші заходи кримінально-правового впливу; примусове лікування