Веборієнтована інформаційна система для оренди автомобілів : бакалаврська робота - Стоянов Артем Ігоревич (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота на тему «Веборієнтована інформаційна система для оренди автомобілів» на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 122 «Комп'ютерні науки», освітньою програмою «Комп'ютерні науки» містить 29 рисунків, 1 таблицю, 2 додатка, 20 літературних джерел за переліком посилань. Робота виконана на 77 сторінках загального тексту і 57 сторінках основного тексту. Метою кваліфікаційної роботи є створення веборієнтованої інформаційної системи для оренди автомобілів, яка надає користувачам можливість швидко та зручно знаходити та орендувати автомобілі різних класів та комплектацій. Об’єктом дослідження є веборієнтована інформаційна системи для оренди автомобілів. Предмет дослідження є процес розробки веборієнтованої інформаційної системи для оренди автомобілів. У даній роботі розроблено веборієнтовану інформаційну систему, яка дозволяє користувачам переглядати каталог автомобілів, реєструватися та авторизуватися на сайті, додавати автомобілі до списку улюблених, а також переглядати детальну інформацію про авто та умови їх оренди у модальному вікні. Досліджено специфіку розробки веборієнтованої інформаційної системи для сфери оренди, використовуючи інноваційні технології веб-розробки. Розроблену веборієнтовану інформаційну систему може бути використаний в різних сферах автомобільної індустрії, забезпечуючи зручну та доступну платформу для оренди автомобілів онлайн. Qualification Work on the Topic "WebOriented Information System for Car Rental" for Obtaining the First (Bachelor's) Level of Higher Education in the Specialty 122 "Computer Science", Educational Program "Computer Science" The work contains 29 figures, 1 table, 2 appendices, and 20 literature sources listed in the references. The work comprises 77 pages of total text and 57 pages of main text. The aim of this qualification work is to create a weboriented information system for car rental, which provides users with the ability to quickly and conveniently find and rent cars of various classes and configurations. The object of the study is a weboriented information system for car rental. The subject of the study is the process of developing a weboriented information system for car rental. In this work, a weboriented information system has been developed, allowing users to view a car catalog, register and log in to the site, add cars to a favorites list, and view detailed information about cars and their rental conditions in a modal window. The specifics of developing a weboriented information system for the rental sector using innovative web development technologies were researched. The developed weboriented information system can be used in various areas of the automotive industry, providing a convenient and accessible platform for renting cars online.
Стоянов А. І. Веборієнтована інформаційна система для оренди автомобілів : бакалаврська робота / А. І. Стоянов. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 77 с.
Keywords: веборієнтована інформаційна система; оренда автомобілів; інтерфейс; React; Frontend; Backend; Node.js; Express.js; MongoDB; web-oriented information system; car rental; interface