Загальна характеристика договору купівлі-продажу - Полуніна, Ольга Олександрівна; Полунина, Ольга Александровна; Polunina, Olga A. (My University, 2014)
Стаття присвячена характеристиці договору купівлі-продажу та особливостям його укладання. Приділено увагу розгляду істотних умов, предмету даного договору. Проаналізовано норми ЦК України, які регулюють досліджувані питання.

Статья посвящается характеристике договора купли-продажи и особенностям его заключения. Уделено внимание рассмотрению существенных условий, предмета данного договора. Проанализированы нормы ГК Украины, которые регулируют исследуемые вопросы.

The article is dedicated to the characterization of the contract of sale and the features of its conclusion.
Полуніна О. О. Загальна характеристика договору купівлі-продажу / О. О. Полуніна // Часопис цивілістики. – 2014. – Вип. 17. – С. 134-138.
Keywords: договір; купівля-продаж; продавець; покупець; укладення; зобов’язання; договір купівлі-продажу; договор; купля-продажа; продавец; покупатель; заключение; обязательства; договор купли-продажи; contract; sale; seller; buyer; closing; commitment; contract of sale