Психологічний тренінг як метод формування професійних та особистісних якостей майбутніх фахівців ІТ-сфери - Долінська, Л.В.; Лефтерова, Є.Л. (Одеса, 2022)
У статті представлено розробку тренінгової програми створеної з метою вивчення впливу психологічного тренінгу на формування професійних та особистісних якостей майбутніх фахівців ІТ- сфери, запровадження нових форм та методів навчання і виховання. Висвітлено, що цілеспрямоване навчання майбутніх фахівців ІТ-сфери навичкам спілкування та самопізнання за допомогою психологічного тренінгу сприятиме активізації їх комунікативних можливостей, формуванню особистісних та професійних якостей, необхідних для ефективної міжособистісної взаємодії, а також майбутньої професійної діяльності.
Долінська Л.В., Лефтерова Є.Л. Психологічний тренінг як метод формування професійних та особистісних якостей майбутніх фахівців ІТ-сфери / Л.В. Долінська., Є. Л. Лефтерова // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.73-76. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: ІТ- сфера; психологічний тренінг; тренінг; інтелект; інформаційні технології; фахівці ІТ- сфери