Компоненти громадського порядку як об'єкту кримінально-правової охорони - Мітріцан, Н. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглянуто точки зору щодо визначення кримінально-правових категорій "об'єкт кримінально-правової охорони", "компоненти громадського порядку", погляди на сутність громадської безпеки як об'єкта кримінально-правової охорони, запропоновано авторське бачення зазначеної проблематики.
Мітріцан Н. І. Компоненти громадського порядку як об'єкту кримінально-правової охорони / Н. І. Мітріцан // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.304-306.
Keywords: громадський порядок; об'єкт кримінально-правової охорони; суспільні відносини; Кримінальний кодекс України; громадська безпека