Міжнародна конференція «Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії» (ПТІКІ'2024) : Матеріали конференції, Міжнар. гуманітар. ун-т, (м. Одеса, Україна, 17-20 лип., 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024)
Збірка містить праці Міжнародної конференції з інформаційних систем, технологій захисту інформації, використання сучасних інформаційних технологій в управлінні системами за різними галузями народного господарства.Збірка містить праці Міжнародної конференції з інформаційних систем, технологій захисту інформації, використання сучасних інформаційних технологій в управлінні системами за різними галузями народного господарства.

The collection contains the works of the International Conference on Information Systems, Information Protection Technologies, and the Use of Modern Information Technologies in the Management of Systems in Various Sectors of the National Economy.
Міжнародна конференція «Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії» (ПТІКІ'2024) : Матеріали конф., Міжнар. гуманітар. ун-т, (м. Одеса, Україна, 17-20 лип., 2024 р.) / гол. ред. кол. С. В. Ківалов. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024. -180 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.28155
Keywords: інженерія програмного забезпечення; комп’ютерна інженерія; телекомунікації та радіотехніка; інформатика та програмування в освіті; захист інформації; автоматизація процесів проектування веб-додатків; технологій машинного навчання для виявлення спаму; наліз методів сплайн- та вейвлет- екстраполяціїв задачах прогнозування трафіка; використання штучного інтелекту в освіті; software engineering; computer engineering; telecommunications and radio engineering; informatics and programming in education; information protection; automation of web application design processes; computer technology training for spam detection; analysis of spline and wavelet methods extrapolations in the tasks of traffic forecasting; use of artificial intelligence in education