Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електроживлення комп’ютерного обладнання» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Електроживлення комп’ютерного обладнання» Русу Олександр Петрович. 2. 121 Б ВК5 1 КЛ Електроживлення комп'ютерного обладнання. 3. 121 Б ВК5 1 НП Електроживлення комп'ютерного обладнання. 4. 121 Б ВК5 1 ПР Електроживлення комп'ютерного обладнання. 5. Робоча програма навчальної дисципліни «Електроживлення комп’ютерного обладнання» Русу Олександр Петрович. 6. 121 Б ВК5 1 СР Електроживлення комп'ютерного обладнання.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електроживлення комп’ютерного обладнання». Одеса, 2026. URL: