Симуляційна медицина. Досвід. Здобуття. Перспективи : практичний порадник. - Тарабрін, О. О.; Запорожан, В. М. (Суми : Університетська книга, 2018)
Практичні навички клінічної роботи до застосування їх на реальних пацієнтах мають опановуватися в спеціальних центрах, оснащених високотехнологічними тренажерами та комп’ютеризованими манекенами, що дозволяють моделювати клінічні ситуації. Однією з важливих передумов в реалізації даного принципу є створення сучасних симуляційних центрів. У пропонованому посібнику обговорюються проблеми, які необхідно вирішити для успішного й ефективного впровадження симуляційного навчання в медичну освіту, а також поради з побудови занять зі студентами, інтернами та лікарями-курсантами різних спеціальностей.
Запорожан В.М., Симуляційна медицина. Досвід. Здобуття. Перспективи : практ. порадник / В. М. Запорожан, О. О. Тарабрін ; Суми: ПФ «Видавництво “Університетська книга”», 2018. - 240 с.
Keywords: досвід; здобуття; перспективи; симуляційна медицина