Синкретико-історичний підхід у сучасному праворозумінні - Бикова, Я. А.; Bykova, J. А. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
В статті розглядаються істотні характеристики синкретико-історичного підходу у рамках історичної школи права. Особлива увага була приділена поняттям: синкретика, праворозуміння, національна самобутність.
Бикова Я. А. Синкретико-історичний підхід у сучасному праворозумінні / Я. А. Бикова // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 64 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 511-517.
Keywords: праворозуміння; історична школа права; синкретико-історичний підхід; юридична антропологія; національна правосвідомість; правопонимание; юридическая антропология; историческая школа права; синкретико-исторический подход; национальное правовое сознание; understanding of law; historical school of law; sinkretiko-historical approach; legal anthropology; national legal consciousness