Методичні вказівки до лекційних та практичних занять з дискретної математики - Бакуніна, Олена Валеріївна; Бакуніна, О. В.; Бакунина, Елена Валерьевна; Bakunina, Olena V. (Одеса : НУ "ОЮА", 2020)
Методичні вказівки містять рекомендації по вивченню розділів дисципліни “Дискретна математика”, контрольні запитання та завдання. Контрольна робота підкріплена прикладами розв’язання типових задач. Призначено для студентів Національного університету «Одеська юридична академія» за напрямом бакалаврської підготовки галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 125 «Кібербезпека».

Методические указания содержат рекомендации по изучению разделов дисциплины "Дискретная математика", контрольные вопросы и задания. Контрольная работа подкреплена примерами решения типовых задач. Предназначено для студентов Национального университета «Одесская юридическая академия» бакалаврской подготовки отрасли знаний 12 «Информационные технологии» по специальности 125 «Кибербезопасность».

Methodical instructions contain recommendations for studying sections of the discipline "Discrete mathematics", control questions and assignments. The test work is supported by examples of solving typical tasks. It is intended for students of the National University "Odessa Law Academy" of bachelor's degree training in the field of knowledge 12 "Information technology" in the specialty 125 "Cybersecurity".
Бакуніна О. В. Методичні вказівки до лекційних та практичних занять з дискретної математики / О. В. Бакуніна. – Одеса : НУ "ОЮА", 2020. – 53 с.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology