Використання алгоритмів штучного інтелекту в техніко-криміналістичному дослідженні документів - Білінський, Маркіян-Андрій Павлович; Білінський, М. П.; Bilinskyi, M. P. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах розглянуто перспективи використання алгоритмів штучного інтелекту для автоматизації аналізу реквізитів документів та ідентифікації друкарських форм у судово-експертній практиці. The abstract considers prospects for applying artificial intelligence algorithms to automate document requisites analysis and printing form identification in forensic examination.
Білінський М. Використання алгоритмів штучного інтелекту в техніко-криміналістичному дослідженні документів. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 158-160. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33529
Keywords: штучний інтелект; судова експертиза; дослідження документів; цифровий аналіз; artificial intelligence; forensic examination; document analysis; digital processing