Проблеми використання електронних грошей як платіжного засобу в Україні - Царьова, Л. К. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті проаналізовано економічну сутність електронних грошей як платіжного засобу, а також їхній правовий статус в Україні. Визначено недоліки чинної системи державного регулювання їх випуску та обігу.
Царьова Л. К. Проблеми використання електронних грошей як платіжного засобу в Україні / Л. К. Царьова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.74-75.
Keywords: електронні гроші; платіжні інструменти; платіжні системи; емісія електронних грошей; обіг електронних грошей; держателі електронних грошей