Правочин як джерело цивільного права - Кривов’яз, Ольга Миколаївна; Кривовяз, Ольга Николаевна; Kryvoviaz, Olga M. (My University, 2015)
Стаття присвячена розгляду правочину та можливості віднесення його до джерел цивільного права України. У статті розглядаються питання правової природи правочину як джерела цивільного права та наведена аргументація чому його можна вважати одним з них.

Статья посвящена рассмотрению сделки и вероятности отнесения ее к источникам гражданского права Украины. В статье рассматриваются вопросы правовой природы сделки как источника гражданского права и приведена аргументация почему ее следует считать одной из них.

The article considers the probability of the transaction and its attribution to the sources of civil law in Ukraine. The article examines the legal nature of the transaction as a source of civil law and arguments, see why it should be considered one of them.
Кривов’яз О. М. Правочин як джерело цивільного права / О. М. Кривов’яз //Часопис цивілістики. – 2015. – Вип. 18. – С. 69-72.
Keywords: правочин; договір; джерело цивільного права; система джерел; приватноправовий договір; сделка; договор; источник гражданского права; система источников; частноправовой договор; transaction; contract; source of civil law; system of sources; private contract