Судові рішення в цивільному процесі України : монографія - Андронов, Ігор Володимирович; Андронов, І. В.; Андронов, Игорь Владимирович; Andronov, Ihor V. (Одеса : Юридична література, 2018)
Монографія присвячена одній з найбільш важливих та одночасно дискусійних тем в науці цивільного процесуального права - темі судових рішень. В монографії розглятуто зміст та сутність поняття "судове рішення" як узагальнюючої категорії в процесуальному законодавстві, що використовується для позначення всіх судових актів у цивільному процесі (рішення, ухвали, постанови та судового наказу), вдосконалено систему вимог, що предʼявляються до судових рішень, та запропоновано напрямки вдосконалення концепції законної сили судового рішення. В монографії також визначено сутність, зміст та особливості набрання законної сили окремими видами судових рішень у цивільному процесі. Монографія може бути цікавою та корисною для студентів, аспірантів та викладачів юридичних факультетів закладів вищої освіти, суддів та інших фахівців у сфері права.
Андронов І. В. Судові рішення в цивільному процесі України : монографія / І. В. Андронов. – Одеса : Юридична література, 2018. – 372 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.22351
Keywords: цивільний процес; правосуддя; рішення суду; судова ухвала; судовий наказ; постанова суду; civil process; justice; court decision; court ruling; restraining order; court order; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law::Civil procedure